середу, 24 серпня 2016 р.

« З Україною у серці»
Заходи до 25 річниці з Дня Незалежності України:   


    Напередодні Дня незалежності України в сільській бібліотеці відбувся бібліомікс «Від проголошення Незалежності до нової України.».
    Мета заходу: зацікавити історією свого народу та країни; виховувати почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину, поваги до культурних цінностей, літературної спадщини та історії власного народу. В ході інформаційної довідки бібліотекаря юні відвідувачі  ніби пройшли нелегким шляхом становлення невід’ємних атрибутів нашої держави, що символізують її суверенітет від зародження до сучасності. Але  справжній патріот в першу чергу має знати про свою країну якнайбільше, щоб плекати почуття гордості і пишатися своєю ненькою. Тож закріпити цікаво та весело історичну довідку допомогли « Ігри патріотів» та вікторина « В моєму серці Україна». Під час проведення вікторини якраз і перевірили юних патріотів на знання історії, географії, біографії відомих людей, літератури.
   


                      




       23 серпня відбулося урочисте підняття Державного Прапора України та урочистий мітинг  
«Кольори, що нас єднають».  На заходах були присутні діти, педагоги, громадськість села. Разом з малятами з ДНЗ №1 бібліотекарю було надано почесне право підняти Прапор нашої держави.
                           

    Ввечері громада села мала можливість відпочити та прослухати  літературно – музичну композицію "З Україною в серці" . Організатори заходу культармійці БК№2 ( директор Моцьо Р. С.) та БК №1.